Telenet – Bramus! strikes back (Part IV)

Ok, dus die kerel die de vorige keer gekomen was stond hier terug (vriendelijke gast trouwens) … direct nam hem m’n kabelmodem weg en verving ie hem met een nieuwe. Schitterend dacht ik in mezelf.

Dan heeft hem nog wa tests gedaan en mijn connectie in observatie gestoken: de mensen bij telenet zelf voeren nu en dan eens een test uit en mocht het probleem zich opnieuw voordoen zullen ze ne kerel van Telenet zelf sturen. Kan niet beter dus: ik moet niet meer bellen naar dat 0900 nummer en zij zullen vanzelf contact met ons opnemen 🙂

Hopefully not to be continued anymore…

cu

B!

About the author

Bramus is a Freelance Web Developer from Belgium. From the moment he discovered view-source at the age of 14 (way back in 1997), he fell in love with the web and has been tinkering with it ever since (more …)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.