Telenet probs part 2 & 3

Na m’n “heldendaad” met m’n coax kabel ging alles goed met m’n internetverbinding. Maar 4 dagen erna was het weer van dat: uploaden onmogelijk.

Ik dan maar naar de telenet helpdesk gebeld (een 0900 nummer trouwens!!!) en men constatteerde dat er een verlies van zo’n goede 30% op m’n lijn zat. En daar de fout dus bij telenet lag (een slechte lijn) gingen ze het zo snel mogelijk oplossen: de dag erna kon er zelfs al een kerel komen om alles es na te kijken.

Die kerel dan es alles herdaan (de verbinding buiten aan de distributie, binnen, etc.) en na een goed uurtje was em weer buiten. Alles werkte terug opnieuw…. tot gisterenavond, weer van hetzelfde!

*Aaaarggghhh!!!* stoem telenet! Mijn vader dan gisteren nog maar es naar dat 0900 nummer gebeld en ze hebben hem daar vanalles wijsgemaakt… tjah. Maandag of zo (van’t weekend lan) ga’k nog zelf es bellen en goe van mijnen tram maken! man man man…

obviously to be continued….

Published by Bramus!

Bramus is a frontend web developer from Belgium, working as a Chrome Developer Relations Engineer at Google. From the moment he discovered view-source at the age of 14 (way back in 1997), he fell in love with the web and has been tinkering with it ever since (more …)

Unless noted otherwise, the contents of this post are licensed under the Creative Commons Attribution 4.0 License and code samples are licensed under the MIT License

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.