Ik ben de Telenet installateur…

… en m’n vest is geel van kleur ….

Ja, m’n telenetconnectie deed al geruime tijd raar. Bij het uploaden van files zag ik de connectiesnelheid zo dalen (8K – 4K – 2K – 0K – *timeout*) dat ik zelfs geen files van 10 kB kon uploaden!

De dader achter dit alles was de coax kabel die vanuit de muur naar de modem loopt. Vandaag even de moed gevonden om de kabel in te korten (1m ipv 6m), modem te verplaatsen en dan vanaf de modem naar m’n router een UTP kabelke te steken. 10 minuten later hing alles weer aaneen, was m’n uploadsnelheid hersteld (een stabiele 16K) en kan m’n dag niet meer stuk 🙂

cu

*Telenet Installateur Bramus!*

This post seems to be catching quite some blog comment spam – closing it!

Published by Bramus!

Bramus is a frontend web developer from Belgium, working as a Chrome Developer Relations Engineer at Google. From the moment he discovered view-source at the age of 14 (way back in 1997), he fell in love with the web and has been tinkering with it ever since (more …)

Unless noted otherwise, the contents of this post are licensed under the Creative Commons Attribution 4.0 License and code samples are licensed under the MIT License